Mobilna prihodnost se začenja

V nakupovalnem središču Aleja center za stik s Volkswagnovo električno mobilnostjo

 Podjetje Porsche Slovenija, ki ima na slovenskem trgu na skrbi avtomobilsko znamko Volkswagen, je v ljubljanskem nakupovalnem središču Aleja odprlo vrata odprl ID. Hub, centra mobilne prihodnosti. Arhitektura centra ID. Hub je zasnovana po najsodobnejših smernicah znamke Volkswagen in nakazuje najnovejšo ureditev Volkswagnovih prodajnih mest.

Center je namenjen ozaveščanju in izobraževanju o električni mobilnosti in predstavlja še en korak do nevtralne bilance CO2, ki se jo koncern Volkswagen zavezuje doseči do leta 2050. Namenjen je vsem, ki električne mobilnosti še ne poznajo oziroma se z njo šele začenjajo spoznavati, do tistih, ki že resno razmišljajo o nakupu električnega vozila.

Z blagovno znamko Moon bo zasebnim in poslovnim kupcem na voljo celostna ponudba, ki obsega vse od stenskih polnilnih postaj vključno s hranilnikom električne energije in fotovoltaičnim sistemom do postaj za hitro polnjenje. Tako bo v centru na enem mestu na voljo celovita ponudba za električno mobilnost.

Do prihoda električnega Volkswagna ID.3 v Slovenijo, ki ga predvidevajo v začetku septembra, si bodo obiskovalci centra tehnologijo prihodnosti lahko ogledali preko posebnih eksponatov. Pogledali bodo lahko v notranjost vozila ID.3, spoznali družino ID. Family ali pa se seznanili s prednostmi projicirnega zaslona z obogateno resničnostjo.