Free2move tudi v Sloveniji

Za izposojo je trenutno na voljo 120 avtomobilov na štirinajstih agentskih mestih >>

Globalna blagovna znamka za mobilnost Free2move je zdaj na voljo tudi zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji. Do storitev je mogoče dostopati z mobilno aplikacijo in spletno platformo Free2move, kjer je na enem mestu ponudba najema in souporabe vozil, storitev prevoza, vozil na zahtevo, rezervacij parkirnih mest, upravljanja električnih polnilnih postaj, upravljanja in souporabe voznega parka v poslovne namene ter svetovanja na področju e-mobilnosti.
Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem skupine Emil Frey, trenutno pa je na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca. Na izposojo imajo avtomobile znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors, Peugeot in Smart. Trenutno je v voznem parku na voljo 120 vozil, in sicer na štirinajstih agentskih mestih. Do konca leta 2023 načrtujejo, da bo uporabnikom na razpolago več kot 500 vozil na 50 agentskih mestih, v vozni park pa bodo postopoma dodali tudi lahka gospodarska vozila.
Free2move je prisoten v 170 državah in ima več kot 1,2 milijona aktivnih uporabnikov, 400.000 vozil za najem, 500.000 parkirnih mest, 195.000 polnilnih mest in 600.000 poslovnih pogodb.