Prestižni DS v butičnem okolju

V Ljubljani je zaživel prvi in edini prestižni razstavni prostor avtomobilske znamke DS v Sloveniji >>

Po tem, ko je znamka DS Automobiles  leta 2015 zapeljala na samostojno pot, je prisotna že v 41 državah  Do začetka letošnjega leta je ustvarila in razvila ekskluzivno distribucijsko mrežo, ki šteje več kot 400 prodajnih mest in zdaj se na ta zemljevid  uvršča tudi Ljubljana. Generalni uvoznik za DS v Sloveniji, podjetje C Automobil Import, se je navkljub globalni zdravstveni krizi, odločilo dodatno pospešiti razvoj znamke preko pooblaščenega prodajalca AC Mobil.

Gre za prvi (in predvidoma edini) prestižni razstavni prostor znamke DS v Sloveniji, v slogu ambienta luksuznega pariškega butika. Salon je razdeljen na več sklopov oziroma kotičkov, ki skupaj ponujajo svojevrstno izkušnjo pri nakupu avtomobila. V razstavnem prostoru kupci ob pomoči DS prodajnega svetovalca lahko spoznavajo vozilo preko statične predstavitve. Sočasno si lahko preko velikega zaslona na dotik v konfiguratorju sestavijo svoje vozilo ali si ogledajo ponudbo modnih in ostalih butičnih dodatkov. V predelu virtualne resničnosti si lahko kupci v virtualnem okolju konfigurirajo in opravijo virtualni ogled vozila, tako notranjosti kot zunanjosti. V posebnem kotičku na kratko predstavljen ponos znamke DS, to je njihov pariški studio za dizajniranje notranjosti in obdelavo usnja, v prodajnem prostoru pa prodajni svetovalec v miru in v udobnem naslanjaču ob skodelici kave ali napitka kupcem svetuje in pomaga pri ,odločitvi o nakupu vozila.  Za dodatno razvajanje poskrbijo za znamko DS ekskluzivno razvite dišave, ki se razširjajo po salonu.

DS 9

Ob lansko leto predstavljenih modelih DS 3 Crossback in DS 7 Crossback bosta v letošnjem letu butični DS Store obogatila še dva nova modela. Najprej s prihodom elegantne limuzine DS 9 v poletnih mesecih in nato še s kompaktno luksuzno limuzino DS 4 ob koncu leta.