V ZŠAM Ptuj prejeli srebrni znak Policije

Ob dnevu Slovenske Policije, so v ZŠAM Ptuj prejeli srebrni znak Policije za sodelovanje. V združenju vsa leta delovanja uspešno sodelujejo s Policijsko postajo Ptuj. Pri organizaciji in načrtovanju preventivnih dogodkov s področja prometne preventive so policisti vedno pripravljeni na sodelovanje. S strani vodstva Policijske postaje Ptuj so v združenju ob vsaki priliki deležni pohval in zahval za delo, ki prispeva k večji prometni varnosti in si želijo takšnega sodelovanja tudi v bodoče.

Zaradi razmer povezanih z COVID 19 so priznanje prevzeli 22. oktobra na Policijski upravi Maribor. Vodja Policijske uprave Aleksander Thaler je pripravil krajši sprejem za vse prejemnike priznanj s Štajerskega konca.

V združenju so zadovoljni , da tudi drugi prepoznajo njihova prizadevanja za izboljšanje prometne varnosti. ćlani opravljajo vse aktivnosti odgovorno, zavzeto in  prostovoljno. V lanskem letu so opravili 580 prostovoljnih ur in prevozili s svojimi vozili približno 4000 kilometrov. V ZŠAM Ptuj si želijo povečati število članov, zato vabijo vse,  ki želijo delati na področju prometne varnosti, da se jim pridružijo.