Tudi ZZŠAM Slovenije v primežu izrednih razmer

Aktivnosti na terenu do nadaljnjega ustavljene, informacije na elektronskih naslovih in telefonu //

Smo v času, ko se moramo zaradi pandemije COVID-19 umiriti, ustaviti in iti v samoizolacijo, ter s tem prekiniti s klasičnimi načini komuniciranja in druženja.

Vladnim ukrepom sledimo tudi v ZZŠAM Slovenije.  Odločili smo se za zaprtje pisarne, volilna skupščina Zveze, ki je bila načrtovana za 27. marec 2020, pa  je do nadaljnjega prestavljena. Prav tako do nadaljnjega  napovedujemo mirovanje vseh ostalih, v letnem planu 2020 predvidenih aktivnosti. Prve »žrtve« so, poleg skupščine,  še projekt Šolske prometne službe (ŠPS), okrogla miza na temo e-skiroji, sestanek predsednikov in tajnikov združenj s člani UO in NO, srečanje poveljnikov uniformirancev ZŠAM in državno prvenstvo voznikov motornih vozil.

Vendar pa aktivnosti, ki niso povezne z dejavnostmi na terenu oz. množičnem zbiranju članstva in udeležencev, potekajp s pomočjo sodobnih komunikacijskih medijev in storitev. Tako intenzivno delamo na prenovi spletne strani ZZŠAM, kjer dodajamo tudi nove vsebine vezane na ŠPS, ter zagotavljamo podporo operativnim aktivnostim, kot so na primer izdajanje revije Prometno varnostni vestnik (PVV), administrativno in knjigovodsko poslovanje, oblikovanje in priprava raznih dokumentov, ki jih bomo potrebovali po ukinitvi izrednega stanja.

V primeru, da v situaciji kakršni smo, potrebujete kakršno koli pomoč, se obrnite na predsednike in tajnike svojih ZŠAM, za nasvete pa lahko tudi na e-naslov Zveze ZŠAM tajnistvo@zveza-zsam.si in telefonsko številko 051 388 183.

Ostanite doma, ostanite zdravi in srečno vožnjo !