Oplova pomoč družinam v stiski

Z dostavniki iz avtosalonov odpeljali podarjene nujne življenjske potrebščine za Verigo dobrih ljudi >>

Letošnje leto je še posebej pokazalo, kako pomembno in potrebno je povezovanje. Tako se je podjetje WAE S d.o.o. v decembru skupaj z Oplovimi partnerji in trgovci pridružil Verigi dobrih ljudi, programu, ki je namenjen pomoči družinam v stiski.

Skupaj s sodelavci iz Oplovih salonov in vsemi dobrimi ljudmi, ki so v salone prinesli podarjene stvari, so napolnili dostavnike z nujnimi življenjskimi potrebščinami. Tako so po vsej Sloveniji zbirali hrano z daljšim rokom trajanja, izdelke za osebno higieno in nego otroka, izdelke za higieno doma, šolske potrebščine in hrano za domače ljubljenčke. Vse zbrane donacije pa so dostavili Verigi dobrih ljudi, da lahko tistim, ki dandanes prav zares potrebujejo pomoč sočloveka, omogočijo vsaj nekaj več prazničnega vzdušja v teh prazničnih dneh.

Opel v Sloveniji odgovornost do lokalnega okolja že od leta 2012 izraža tudi s podporo ZOO Ljubljana in Zavetišču Gmajnice. Vozni park vozil Opel Combo in Opel Movano tako ZOO Ljubljana in Zavetišču Gmajnice omogoča oskrbo in transport živali. Iz te dobrodelnosti pa se je razvila tudi kampanja Psom prijazni, ki lastnike ozavešča o pomembnosti varnega transporta hišnih ljubljenčkov v avtomobilih, saj mislimo na varnost prav vsakega potnika v Oplovih vozilih.